Hemmeligheten

Les hvordan Gro fant formen sin igjen på kun 2 uker- Samtidig som hun spiste lekker mat


 

eau de parfum.png

 

NÅ: 30 % RABATT: Du får en valgfri  e- bok GRATIS ved kjøp av vårt KICKSTART NÅ! program: (Ord . pris kr  578,-)

NÅ: KUN kr 399,-

 • Velg mellom KETOSE KICKSTART eller Faste- Nøkkelen til Helse.
 • Begge bøkene er nyttige verktøy som vil hjelpe deg med å nå dine mål. I tillegg får du kostplaner og nyttige tips og råd i vårt KICKSTART program. Dette tilbudet vil hjelpe deg å nå dine mål på en effektiv måte. Les mer lengre nede på siden.

 

Gro spiste bort magen og fikk mer energi på samme tid - På KUN 2 uker:

Hun var alltid slank. "Hva skjer egentlig, bare fordi jeg har blitt 40 lissom?" 

Gro vil være anonym på grunn av sin jobb, men hun er ei kul dame i sin beste alder, rett rundt 40, 2 barn i skolealder, fra rogalandsområdet. Hun har vært superslank hele sitt liv. Hun har i sitt voksne liv fattet interesse for mat og helse. Hun har vært borti diverse vitamintilskudd, leser og googler oppskrifter og tar med seg tips og triks, og hun har brukt minimalt med sukker de siste årene, men er ikke panisk. Hun er altså opptatt av sunn mat og har på ingen måte hatt anlegg for å legge på seg.

g ned i vekt med lavkarbo.png 

Likevel så snek det seg sakte men sikkert på noen kilo. På magen. Er det ikke typisk. 

 

"Det er så greit med Vita Univers" sa hun. "Jeg var så lei av å google meg fram i en jungel av artikler. Jeg mener, i den ene artikkelen er kaffe supersunt, og i den andre er det kreftfremkallende. Jeg vil ha informasjon som jeg kan stole på, uten at det tar meg halve dagen å finne ut av det. Det samme med oppskrifter. Jeg blir jo lei av mat allerede før jeg har kjøpt inn middagsmaten, bare med å lete fram hva jeg har lyst på. Og som er sunt. Det er jo bare altfor mange valgmuligheter - Og er det egentlig sunt da? Sunt for hvem? Vita Univers har gjort det hele utrolig mye enklere for meg, siden jeg får alt på en plass. Jeg synes også det er praktisk at jeg kan sende mail med det jeg lurer på, jeg trenger ikke å styre med alle disse facebookgruppene, hvor du må være så forsiktig med hva du skriver, at det føles tryggest å holde kjeft. Hvem orker alt det dramaet? Ikke jeg i hvertfall, det er helt sikkert! Jeg liker effektivitet. Det er jo nok stress i hverdagen fra før."

 

Hun fortsetter:

"Så var det jo slik da, at jeg var litt i tvil på om jeg egentlig var motivert nok. Jeg orker ikke å mislykkes, men jeg vet ikke om jeg har energi og overskudd nok til å gjennomføre heller, ikke sant? Derfor var det så utrolig deilig at det faktisk var så enkelt! Jeg hadde aldri trodd det skulle gå så lett, og at hverdagen min kunne bli så mye bedre- på så kort tid! For selv om det var magen jeg var opptatt av å få bort, så ser jeg jo nå at det er jo denne energien og velbehaget jeg opplever, som føles som den aller største gevinsten!"

 

Etter 2 uker fikk vi  bildet om at hun allerede snart er i mål. På kun 2 uker har hun blitt kvitt den irriterende magen, hun opplever at mat er mye mindre stress i hverdagen, og hun har koset seg masse med deilig mat. Hun har fått kunnskapen og tipsene hun trenger, og hun har opplevd de gode effektene på kroppen. Og mannen tok det ikke lang tid å få med på laget. Huden renset seg opp og hun stresser ikke lengre med ustabilt blodsukker. Hun sa til meg: "Jeg var så redd for å bli sulten når jeg tok i mot pasienter. Det er så utrolig pinlig hvis magen begynner å romle. Også blir jeg så skjelven hvis jeg får lavt blodsukker. Derfor spiser jeg gjerne en banan eller et lite måltid før konsultasjonen." Dette ryddet vi opp i med enkle grep.

"Tusen takk for et nyttig kurs, inspirerende kostplaner og lekre oppskrifter- For ikke å snakke om raske og grundige svar på e-post! Jeg vil virkelig anbefale dere til alle mine venner og bekjente. Dere gjorde denne reisen så utrolig mye enklere for meg!"  

 

mat collage 22.8..png (1) ketofaste, ned i vekt med ketose, ketogen diett, lavkarbo middag, hva er lavkarbo

 

"Det er en fantastisk bonus at hele familien har lyst på den gode maten!" sier Gro 

 

Vi har en super kampanje nå, hvor du får en av våre poulære e-bøker HELT GRATIS ved kjøp av vårt KICKSTART NÅ! Program:

Kickstart NÅ! er et program du finner i Vita Univers, vårt univers hvor alt du trenger er samlet på en plattform. 

Velg mellom KETOSE KICKSTART eller Faste- Nøkkelen til Helse. Begge bøkene er nyttige verktøy som vil hjelpe deg med å nå dine mål. I tillegg får du kostplaner og nyttige tips og råd i vårt KICKSTART program. Dette tilbudet vil hjelpe deg å nå dine mål på en effektiv måte: 

 

kokos panert kylling vita univers.jpg
Kylling panert med kokos eller baconsvor er digg sammen med blomkålris og tzatziki
Tips! Du kan gjerne spise middag til alle måltidene hvis du vil.Men hvis du spiser lavkarbobrød så er det pålegget du skal ha fokus på. Det er bedre med en skive med tre etasjer med pålegg enn 3 skiver med lite pålegg på. 

ketose kickstart- en bok om ketogen diett. få max fettforbrenning og resultater raskest mulig.png 

Ketose Kickstart! Den behageligste veien til energi og vektnedgang 

Denne boken passer for deg som vil ha de raskeste resultatene men likevel vil kose deg med mat. Du opplever mange av fordelene med å faste, med ketose også. Faste fungerer der ketose slutter å virke. Begge metodene er effektive og hva du velger er avhengig av dine preferanser og hva du vil lære mer om. Er det enklere for deg å hoppe over måltider, og spise litt mer liberalt, eller er det enklere for deg å spise fettrikt og miste søtsug og å oppleve ingen sultfølelse? 

 

I boka får du:

 • Hva er ketose/ Hva kan du spise- Med en oversiktlig tabell med typiske ingredienser som folk lurer på
 • Spesilatriks og informasjon om partystoppere og platå- Hvordan bryte dem
 • 2 kostholdsplaner +Kostholdsmeny + 22 superdigge oppskrifter
 • Om sukkeravhengighet

 faste nøkkelen til helse- ulike typer faste.png

 

Faste- Nøkkelen til helse: Legg inn spisepauser

Etter fest kommer faste. Og det er helt naturlig. Det er jo slik vi er skapt, fra et evolusjonsperspektiv: Vi spiser når vi har mat tilgjengelig og hamstrer opp til dårlige tider. Når tidene er magre og mat ikke er tilgjengelig, så bruker kroppen sitt opplagrede fett som energi. Du trenger ikke å faste i dagesvis for å ha en spisepause. I boka får du inspirasjon, kunnskap og ulike fastemodeller formidlet på en enkel måte.

 

I boka får du:

 • Fasteplaner og effektive fastemetoder
 • Hvorfor og hvordan faste virker
 • Fasteerfaringer

 

Naturlig ren mat og korte ingredienslister legger et godt grunnlag for bedre helse. Du kan ikke få et velfungerende maskineri av første klasse hvis du fyller den med dårlig drivstoff. Ville du for eksempel ha fylt diesel på bensintanken? Eller behandlet drømmebilen din som gammelt skrot?

I Vita Univers kan du lære det du trenger å vite kjapt og enkelt, og du får inspirasjon til å fortsette, slik at du kan vinne dagen- Hver dag. Det er enkelt å starte, enkelt å fortsettte


anbefaling, ned i vekt, kostholdsplan, ketose, ketogen diett, lavkarbo, paleo, steinalderdiett, vannfaste, periodisk faste.png

Spis naturlig, sunn lavkarbomat

Spis protein som tidligere, spis alt av grønnsaker som vokser over bakken, og lag deg en god fet saus til middag. Vanlige matvarer i vårt kosthold er fisk, fugl, skalldyr, kjøtt, egg, fete og usukrede meieriprodukter, grønnsaker (helst de som vokser over bakken) urter, ekte majones, sunne kaldpressede oljer (oliven, kokos og rapsolje) bær, nøtter, belgfrukter og frø. Du kan også spise naturlig søtningsstoff som ikke påvirker blodsukkeret og litt mørk sjokolade, men hold det til fest. For å få effektive resultater, benytt deg av vår kampanje: Det koster KUN 399,- og du får alt du trenger + gratis bok med på kjøpet! 

chiapudding blåbær.jpg

Chiapudding med blåbær er en deilig sunn og mettende rett

 

Vi samarbeider med Dr. Hexebergs Klinikk: Mange av våre kunder har benyttet seg av Dr. Hexebergs Klinikk i tillegg til oss. Vi utfyller hverandre på en fin måte: Hos oss får du daglig inspirasjon, kostplaner, gode oppskrifter og råd og tips. Sofie og Erik Hexeberg gir deg den aller beste medisinske oppfølgingen.

 

kjersti romsaas sundby.jpg

"Jeg er så utrolig fornøyd! Å bruke Vita Univers og å få medisinsk oppfølging av Dr. Hexebergs klinikk ga meg resultatene og tryggheten jeg trengte for å komme i mål. Jeg var bekymret for blant annet kolesterolet. Erik fulgte med på alle mine blodprøver og Vita Univers ga meg de praktiske rådene og oppskriftene slik at hverdagen med ny mat ble enkel- Og resultatene kom raskt"   Kjersti Romsaas Sundby

 

Få skreddersydd hjelp med akkurat DINE utfordringer: 

Vi kan lage en skreddersydd plan sammen med deg, slik at den passer for deg.Vårt fagteam kan hjelpe deg. Vi har alle ulike angrepsvinkler og spesialfelt. Med en konsultasjon eller flere om du ønsker, vil vi hjelpe deg hele veien til mål:

Konsultasjon, inkludert Vita Univers, får du til KUN kr 1099,- Les mer om det her

KICKSTART NÅ ! 1099 vita univers, ned i vekt med lavkarbo, ned i vekt med ketose.png 

 

 

Vil du komme i gang uten konsultasjon? Kjøp vårt KICKSTART NÅ! program som gir deg alt du trenger for at du får raske resultater: KUN kr 399,-: 

Copy of Copy of KICKSTART NÅ! m faste.png

Vårt bestselgende program "KICKSTART NÅ!" vil gi deg nøkkelen vil gå ned i vekt med maks fettforbrenning, få mer energi og bedre helse på enklest mulig måte- Lite å lese, enkelt å sette seg inn i, og velsmakende kostplaner:

 • Lavkarbo kostplan
 • Ketose kostplan 
 • Lavkarbo- Hva kan du spise og Din Guide til resultater
 • 1 uke gratis tilgang til Vita Univers

 

Hva finner du i Vita Univers?

 • KICKSTART NÅ! program
 • Kvalitetssikret kurs skrevet av fagpersoner
 • Oppskriftsdatabase med utregnet næringsinnhold
 • Kostplaner med oppskrifter fra noen av Norges beste matbloggere. Få 2 nye hver uke: 1 lavkarbo plan og 1 for ketogen diett
 • Progresjonstracking
 • Motivasjonsguide
 • Mattips
 • Q & A: Spørsmål & Svar

Kr 99,- pr uke

 

BONUS:

kampanje bok jan 18.png. livsstilsendring ned i vekt med ketose, ned i vekt med faste, lavkarbomiddag

 

Få valgfri  e- bok GRATIS ved kjøp av vårt KICKSTART NÅ! program: (Ord . pris kr  578,-) NÅ: KUN kr 399,-: