Bakte rosenkål


Ingredienser

  • 400 g Rosenkål
  • 1 stk Hvitløk
  • 3 stk Hvitløksfedd, hakket
  • 3 ss Smør/ Ghee
  • 0.5 ss Dijon Sennep
  • Havsalt
  • Fersk, grovkvernet pepper

Tid

40 min


Antall porsjoner

8


Slik gjør du

Sett ovnen på 180 grader. Legg bakepapir på en stekeplate. 

 

Del opp den hele hvitløken i båter. Ta av skallet.  I tillegg tar du 3 hvitløksbåter som du finhakker. Hvis du bruker frosne rosenkål, så tiner du dem før bruk. Kutt dem i to på langs.

 

Bland alt sammen i en stor bolle. Spre så rosenkålene ut over bakepapiret. Når de er sprø er de ferdige. Smak til med havsalt og pepper. 

Stekes i ca 20-30 minutt. Følg med. 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 607,1 kcal
Proteiner 26,2 proteiner
Fett 38 gram
Karbohydrater 29,8 gram
Kostfiber 21,8 gram
Pr. porsjon
Kalorier 75,89 kcal
Proteiner 3,28 proteiner
Fett 4,75 gram
Karbohydrater 3,72 gram
Kostfiber 2,72 gram