Biffgryte


Ingredienser

  • 800 g indrefilet
  • 2 dl kremfløte
  • 1 ss smør
  • 1 dl hakkede tomater hermetisk
  • 1 stk rød paprika
  • 1 ss frisk persille
  • 1 ss pepper
  • 2 ts salt

Tid

40 min


Antall porsjoner

4


Slik gjør du

Skjær kjøttet i terninger, så du får små minibiffer.  Brun disse i smør på alle sider.

 

Stek paprika, hermetiske tomater i terninger sammen med pepper. Tilsett fløten og persille og kok i 10 min. Smak til med salt og pepper.


Legg minibiffene i sausen og varm forsiktig opp, må ikke koke.

 

Strø på persille.






Visste du at?

 




Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1849,8 kcal
Proteiner 177,3 proteiner
Fett 118 gram
Karbohydrater 18,9 gram
Pr. porsjon
Kalorier 462,45 kcal
Proteiner 44,33 proteiner
Fett 29,5 gram
Karbohydrater 4,72 gram