Blomkålcoscous
Ingredienser
- 1 stk blomkål
- 2 stk hvitløksbåter
- 1 dl olivenolje
- 2 ss sitronsaft
- 0.5 stk rødløk
- 1 stk vårløk
- 10 stk mandler
- 0.5 stk eple
Tid
10 min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Blomkål, hvitløk, eple og 1 ss sitronsaft knuses i en stavmixer/blender til konsistensen blir coscousliknende.
Tilsett ca 1 dl god olivenolje, salt, finhakket rødløk og vårløk og ristede mandler.
Brukes som tilbehør til både fisk og kjøtt.
Visste du at?
Du kan droppe eplet hvis du ønsker mindre karbohydrater i retten, den vil fortsatt smake kjempegodt!
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1040,8 | kcal |
Proteiner | 11,8 | proteiner |
Fett | 95,9 | gram |
Karbohydrater | 25,1 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 260,2 | kcal |
Proteiner | 2,95 | proteiner |
Fett | 23,98 | gram |
Karbohydrater | 6,28 | gram |