Blomkålcoscous


Ingredienser

  • 1 stk blomkål
  • 2 stk hvitløksbåter
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss sitronsaft
  • 0.5 stk rødløk
  • 1 stk vårløk
  • 10 stk mandler
  • 0.5 stk eple

Tid

10 min


Antall porsjoner

4


Slik gjør du

Blomkål, hvitløk, eple og 1 ss sitronsaft knuses i en stavmixer/blender til konsistensen blir coscousliknende.

Tilsett ca 1 dl god olivenolje, salt, finhakket rødløk og vårløk og ristede mandler.

 

Brukes som tilbehør til både fisk og kjøtt.

 



Visste du at?

 Du kan droppe eplet hvis du ønsker mindre karbohydrater i retten, den vil fortsatt smake kjempegodt!




Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1040,8 kcal
Proteiner 11,8 proteiner
Fett 95,9 gram
Karbohydrater 25,1 gram
Pr. porsjon
Kalorier 260,2 kcal
Proteiner 2,95 proteiner
Fett 23,98 gram
Karbohydrater 6,28 gram