Bolognesesuppe


Ingredienser

  • 1 stk løk
  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ss smør
  • 0.5 stk rød chilipepper
  • 1 ss provance kryddermix
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 10 dl vann
  • 2.5 dl fløte
  • 1 stk boks hakkede tomater
  • 0.5 stk purreløk

Tid

20 min


Antall porsjoner

2



Oppskriften kommer fra http://lavkarbotips.blogg.no/1348734866_deilig_bolognesesuppe.html


Slik gjør du

Kutt opp purreløk, løk og hvitløk i biter. Ta smør i en varm kjele, og putt opp i grønnsakene og stek dem blanke.

Fyll på med fløte og vann, kok dette i 10-15 minutter.

Tilsett hakka tomater, og finn frem stavmikseren, kjør suppen til en jevn masse. Du kan sile den om du vil. Smak til med alt krydderet etter egen smak.

Steik kjøttdeigen, ha den opp i suppen.

 

Nyt den som den er, du kan også tilsette forskjellige andre garnityrer på toppen. For eks en ss rømme, egg eller andre ting du liker.Lag den gjerne litt hot, det er som regel godt!



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2076 kcal
Proteiner 87,4 proteiner
Fett 171,9 gram
Karbohydrater 40,4 gram
Pr. porsjon
Kalorier 1038 kcal
Proteiner 43,7 proteiner
Fett 85,95 gram
Karbohydrater 20,2 gram