Brokkolisalat
Ingredienser
- 1 stk Brokkoli
- 1 stk Rødløk
- 2 ts Eddik
- 2 dl Seterrømme
- 1 stk Pose Majones
- 2 ts Tagatesse
- Salt
- Pepper
Tid
10 min
Antall porsjoner
8
Slik gjør du
Riv brokkolien på den grove siden av et råkostjern, eller kutt den opp i små butketter, alt etter hva slags tekstur du ønsker på salaten. Finhakk løken.
Bland dressingen: Rømme, majones, Tagatesse, eddik og litt salt og pepper. Smak til.
Bland grønnsakene i dressingen. La gjerne dressingen hvile litt så smakene får satt seg, før servering.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 2087,3 | kcal |
Proteiner | 27 | proteiner |
Fett | 204 | gram |
Karbohydrater | 30 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 260,91 | kcal |
Proteiner | 3,38 | proteiner |
Fett | 25,5 | gram |
Karbohydrater | 3,75 | gram |