Brokkolisalat


Ingredienser

  • 1 stk Brokkoli
  • 1 stk Rødløk
  • 2 ts Eddik
  • 2 dl Seterrømme
  • 1 stk Pose Majones
  • 2 ts Tagatesse
  • Salt
  • Pepper

Tid

10 min


Antall porsjoner

8


Slik gjør du

Riv brokkolien på den grove siden av et råkostjern, eller kutt den opp i små butketter, alt etter hva slags tekstur du ønsker på salaten. Finhakk løken. 

 

Bland dressingen: Rømme, majones, Tagatesse, eddik og litt salt og pepper. Smak til.

 

Bland grønnsakene i dressingen. La gjerne dressingen hvile litt så smakene får satt seg, før servering. 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2087,3 kcal
Proteiner 27 proteiner
Fett 204 gram
Karbohydrater 30 gram
Pr. porsjon
Kalorier 260,91 kcal
Proteiner 3,38 proteiner
Fett 25,5 gram
Karbohydrater 3,75 gram