Cheddar pai


Ingredienser

  • 500 g kjøttdeig
  • 3 ss løkpulver
  • 3 stk egg
  • 160 g majones 1 pk
  • 60 g kremfløte
  • 250 g revet cheddarost

Tid

45 min


Antall porsjoner

6


Slik gjør du

(Denne oppskriften finner du også i vår KICKSTART Ketosebok)

 

Stek kjøttdeig. Bland i løkpulver og litt salt og pepper. Rør inn 3/4 del av osten, spar litt til å ha på toppen av paien. Hell kjøttdeigen over i en paiform eller lignende.


Bland sammen majones, fløte og egg sammen med litt salt og pepper. Bre blandingen ut over kjøttet og legg på resten av osten på toppen.


Stekes på 180 grader i 30-35 minutter eller til det bobler.  La hvile i 10 minutter før servering.

 

Tips! Spis gjerne sammen med en  salat med 1 ts vinaigrette eller basilikumsmajones til.
Da får du ett bedre forhold mellom protein og fett.

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2432 kcal
Proteiner 65 proteiner
Fett 231 gram
Karbohydrater 25,4 gram
Pr. porsjon
Kalorier 405,33 kcal
Proteiner 10,83 proteiner
Fett 38,5 gram
Karbohydrater 4,23 gram