Coleslaw med egg

Coleslaw med egg

Ingredienser

  • 0.5 stk hodekål, strimlet
  • 7 stk hardkokte egg
  • 3 stk eggeplommer (her tar du så mye du ønsker selv)
  • 1 stk pakke majones (tilpass resten av ingrediensene slik at det blir passe tørt)
  • 1 ss eddik
  • 0.5 stk glass syltet ingefær, kuttet i mindre biter
  • 1 stk kapers, hakket
  • salt og pepper
  • krydder (F. eks persille, dill, purre, hvitløk)

Tid

10 min


Antall porsjoner

10


annonse

vitamhelse.no

Sjekk nettsiden vår vitamhelse.no for nyttige bloggartikler og informasjon Avocado on WhatsApp 2.19.352

Slik gjør du

Kok eggene til de er hardkokte. Tilsett grovrevet kål og de andre ingrediensene. La gjerne smaken sette seg noen timer før servering, men det er ikke nødvendig. 

 

Tips! Hvis du dropper egg, ingefær og kapers, så får du en god coleslaw ved å tilsette en dæsj
sennep og strimlet rå løk.



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2117 kcal
Proteiner 70,7 proteiner
Fett 191 gram
Karbohydrater 33,5 gram
Pr. porsjon
Kalorier 211,7 kcal
Proteiner 7,07 proteiner
Fett 19,1 gram
Karbohydrater 3,35 gram