Eggerøre


Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 2 ss fløte
  • 2 ss vann
  • 2 ts gressløk
  • 10 g smør

Tid

10 min


Antall porsjoner

2


annonse

Vinn over søtsuget!

Last ned vår guide "Vinn over søtsuget" helt gratis med tips og oppskrifter som vil hjelpe:

 

Slik gjør du

Visp sammen egg, bland i vann og fløte. Tilsett hakket gressløk, tørket eller fersk.

Den blir best hvis du steker den på svak varme i smør eller annet fett. For å få en saftig eggerøre trekker du pannen av platen rett før eggemassen har stivnet, den vil stivne på ettervarmen. 

 

Tips! Eggerøren vil få en annen smaksnyanse hvis du bruker et annet stekefett. F. eks kan du steke i kokosfett eller setersmør. Varier gjerne gressløk med oregano, timian annet krydder eller krydderoljer over. 

 

Visste du at?

.... Denne kan du fint lage paleo ved å bruke kokosfett til å steke i, og bruk vann i stedet for fløte?




Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 304 kcal
Proteiner 16,5 proteiner
Fett 26,4 gram
Karbohydrater 0,9 gram
Pr. porsjon
Kalorier 152 kcal
Proteiner 8,25 proteiner
Fett 13,2 gram
Karbohydrater 0,45 gram