finnbiff


Ingredienser

  • 1 kg frossen finnbiff/reinskav
  • 2 stk store bokser med champinjong
  • 2 stk creme fraiche bokser
  • 20 stk einebær
  • 4 ss tyttebær
  • 50 g tine smør
  • 3 ts salt
  • 1 ts sort pepper
  • 4 ss oksefond
  • 1 ss agavesirup

Tid

60 min


Antall porsjoner

8


annonse

Vinn over søtsuget!

Last ned vår guide "Vinn over søtsuget" helt gratis med tips og oppskrifter som vil hjelpe:

 


Oppskriften kommer fra http://gryslavkarbo.blogspot.no/search?q=finnbiff


Slik gjør du

Stek finnbiffen i  ei varm panne med smør. Brun 1/6 av kjøttet av gangen. Ha det så i ei stor gryte.
Tilsett Creme fraiche, sopp og tyttebær. Ha i einebærene, sirup, fond, salt og pepper. Kok ut panna i ca 2 dl vann og ha det også  i.
Nå skal finnbiffen småkoke i ca 30 min. Knus einebærene./ 1 ts pepper(smak til)
Serverer med blomkålmos,rosenkål og tyttebær søtet med F. eks sukrin.



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 4204 kcal
Proteiner 188,5 proteiner
Fett 344 gram
Karbohydrater 108,9 gram
Pr. porsjon
Kalorier 525,5 kcal
Proteiner 23,56 proteiner
Fett 43 gram
Karbohydrater 13,61 gram