Fylt paprika


Ingredienser

  • 1 stk rød paprika
  • 70 g kjøttdeig
  • 1 stk sopp
  • 2 stk løk
  • 1 ss rømme
  • 1 ss smør
  • 2 ss revet parmesan
  • 2 stk hvit osteskiver
  • ønskede krydder og urter

Tid

30 min


Antall porsjoner

1


annonse

Vinn over søtsuget!

Last ned vår guide "Vinn over søtsuget" helt gratis med tips og oppskrifter som vil hjelpe:

 


Oppskriften kommer fra http://lavkarbotips.blogg.no/1383843768_herlig_fylt_paprika_o.html


Slik gjør du

Sett stekeovnen på 225 grader.

Skjær av stilken og hele toppen av paprikaen, fjern frøene og det hvite på innsiden.

 

Hakk så opp sopp og løk, og stek dem sammen med kjøttet i 1 ss med smør. Smak til med forskjellig krydder og urter, pepper og salt.

Fyll opp paprikaen, legg så et lag rømme (ca 1 ss), dryss over revet parmesan og topp det hele med hvitost. Strø gjerne litt krydder på toppen, smaker og lukter ekstra godt. 

 

Stekes i ca 15 minutt, litt over midt i ovnen.

 



Visste du at?

.... Hvis du dropper parmesan ost, så er dette en fin Paleo oppskrift.




Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 522,6 kcal
Proteiner 27 proteiner
Fett 38 gram
Karbohydrater 15,1 gram
Pr. porsjon
Kalorier 522,6 kcal
Proteiner 27 proteiner
Fett 38 gram
Karbohydrater 15,1 gram