Fylte biff-tomater


Ingredienser

  • 4 stk Bifftomater
  • 4 stk Egg
  • 2 ss Kremfløte
  • Salt og pepper
  • Jarlsberg ost
  • Ferskrevet parmesan
  • Ferskrevet muskattnøtt

Tid

45 min


Antall porsjoner

4


Slik gjør du

Skjær et lokk av tomatene og ta ut frø og skillevegger. Snu dem opp-ned så all væske renner ut.


Visp sammen egg og fløte og smak til med ferskrevet muskattnøtt, salt og pepper. Ha gjerne i Jarlsbergost og ferskrevet parmesan. Fordel eggemassen i tomatene. Sett dem i et ildfast fat med "lokkene" ved siden av og bak dem midt i ovnen til eggene har stivnet.

Personlig liker jeg å ha ost over alle ovnsretter, jeg er en skikkelig oste-elsker. :)





Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 505 kcal
Proteiner 32 proteiner
Fett 32,5 gram
Karbohydrater 16,4 gram
Pr. porsjon
Kalorier 126,25 kcal
Proteiner 8 proteiner
Fett 8,12 gram
Karbohydrater 4,1 gram