hakkebøf m/ løk


Ingredienser

  • 600 g karbonadedeig
  • 1 stk løk
  • 1 ss ekte smør
  • 2 ss olje
  • 1 ts grovmalt pepper
  • 1 ts salt

Tid

30 min


Antall porsjoner

4


annonse

Vinn over søtsuget!

Last ned vår guide "Vinn over søtsuget" helt gratis med tips og oppskrifter som vil hjelpe:

 

Slik gjør du

Du bestemmer selv hvordan du steker hakkebøf, rå, medium eller gjennomstekt.

La kjøttdeigen få romtemperatur.

Skjær opp løken og la den surre sammen med olje i pannen. Når løken faller sammen tilsettes salt og pepper.

 

Kna sammen kjøttdeig, salt og pepper.

 

Del kjøttdeigen opp i 4 tykke bøffer som stekes på middels varme, 5 minutter på hver side.

Bøffene kan godt være rosa inni.

 

Tips!  Server bøffene på ostebolle med salat og stekt løk. Tradisjonelt dansk tilbehør er rødbeter, syltede agurker og kapers.

 

Visste du at?

....  Man skal være veldig forsiktig med å spise rå kjøttdeig. Da bør du heller bruke rent oksekjøtt. Kjøttdeig av svin kan ikke brukes rå.

 




Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1079,6 kcal
Proteiner 116,1 proteiner
Fett 63,4 gram
Karbohydrater 10,1 gram
Pr. porsjon
Kalorier 269,9 kcal
Proteiner 29,02 proteiner
Fett 15,85 gram
Karbohydrater 2,53 gram