Hamburger


Ingredienser

  • 200 g kjøttdeig
  • 2 stk paprika skiver
  • 1 ts hvitløkpulver
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts salt

Tid

20 min


Antall porsjoner

2


Slik gjør du

Lag farse av kjøttdeig, salt og krydder. Form den til en bolle som du presser flat. La hamburgeren romtempereres før steking, da mister du ikke så mye kjøttsaft.

 

Legg på osten på slutten av steketiden. 

 

Mekk burgeren med stekte baconskiver, paprika og rømme. 

 

Tips! Smaker knallgodt på en ostebolle og ei skive rødløk.







Visste du at?

.... Denne smaker digg på en ostebolle!


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 264,8 kcal
Proteiner 39 proteiner
Fett 10,4 gram
Karbohydrater 4,3 gram
Pr. porsjon
Kalorier 132,4 kcal
Proteiner 19,5 proteiner
Fett 5,2 gram
Karbohydrater 2,15 gram