Indrefilet av svin


Ingredienser

  • 150 g svin indrefilet
  • 25 g Smør
  • 60 g rød paprika
  • 75 g løk
  • 4 stk sjampinjong
  • 2 stk hvitløksfedd

Tid

20 min


Antall porsjoner

1


Slik gjør du

Skjær opp paprika, sopp og løk. Steik fileten i stekepanne med masse  smør. Surr gjerne ett eller to fedd med grovhakket hvitløk i smøret. 

Tilsett grønnsakene når du selv ønsker, gjerne samtidig med fileten i panna hvis du liker grønnsakene godt stekt. Du kan bruke andre grønnsaker også, som på bildet, der er fileten surret inn i bacon og stekt sammen med Fennikel og chalottløk.

 

Tips! Server gjerne med hvitløksmør på toppen, hvis ikke du bruker smeltet smør med hvitløk som saus. 





Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 250 kcal
Proteiner 3,7 proteiner
Fett 20,5 gram
Karbohydrater 7,5 gram
Pr. porsjon
Kalorier 250 kcal
Proteiner 3,7 proteiner
Fett 20,5 gram
Karbohydrater 7,5 gram