Italiensk vinaigrette


Ingredienser

  • 2.5 dl Olivenolje
  • 2 dl Rødvinseddik
  • 1 stk Hvitløksfedd, knust
  • 2 stk Sjalottløk, hakkede
  • 2 ts Dijonsennep
  • 2 ts Tørkede løkflak
  • 1.5 ts Paprikaflak
  • 1.5 ts Hvitløkssalt
  • 1.5 ts Italiensk krydder

Tid

15 min


Antall porsjoner

10


Slik gjør du

Bland alle ingrediensene og rist godt. Rist godt hver gang du bruker den. Oppbevar den i kjøleskapet.

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2122 kcal
Proteiner 3,1 proteiner
Fett 229 gram
Karbohydrater 17,4 gram
Pr. porsjon
Kalorier 212,2 kcal
Proteiner 0,31 proteiner
Fett 22,9 gram
Karbohydrater 1,74 gram