Kålruletter


Ingredienser

  • 400 g Kjøttdeig
  • 1 stk Egg
  • ts Salt
  • ts Muskat
  • ts Ingefær
  • 3 dl Kraft (evt vann om du ikke har kraft)
  • 10 stk kål blader

Tid

45 min


Antall porsjoner

2


Slik gjør du

Miks kjøtt, egg og krydder godt i en kjøkkenmaskin.

 

Skyll kålbladene og legg i kokende vann i ca ett minutt før de avkjøles litt. Dette gjør bladene myke å jobbe med. Skjær vekk den tykkeste delen av stilken.

 

Legg en klatt kjøtt på bladet og pakk inn kjøttet med bladet. eg rullet og pakket inn på sidene. Legg dem i en ildfast form. Hell så kraft over og legg folie eller lokk over formen.

 

Stekes i ca 30 min på 200 grader.

 


Tips! Oppskriften gir ca 10 stk



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 447 kcal
Proteiner 40,8 proteiner
Fett 29,5 gram
Karbohydrater 4,3 gram
Pr. porsjon
Kalorier 223,5 kcal
Proteiner 20,4 proteiner
Fett 14,75 gram
Karbohydrater 2,15 gram