Krepsehalesalat


Ingredienser

  • 200 g reker i lake
  • 2 stk kokte egg
  • 5 stk salatblader
  • 2 ss ekte majones
  • 1 ts sitronsaft
  • dill

Tid

10 min


Antall porsjoner

1


Slik gjør du

Legg salatblader på en tallerken. Kok eggene, og kutt dem i båter. Legg dem utover salaten. 

Skyll krepsehalene og legg dem midt på tallerken.
Legg på majones, press over noen dråper sitron og pynt med dill.

 

Tips! Bruk røkt eller gravet laks,crabstick, makrell i tomat uten tomatsaus eller reker kan brukses i stedet for krepsehaler.

 

Visste du at?

.... I stedet for majones kan du blande sammen 1 ss seterrømme, 1 ts sennep, 1 ss majones, 1 ss olivenolje og 1 ss kapers. Da får du en smakfull remulade.


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 513,3 kcal
Proteiner 40,7 proteiner
Fett 38,1 gram
Karbohydrater 1,8 gram
Kostfiber 0 gram
Pr. porsjon
Kalorier 513,3 kcal
Proteiner 40,7 proteiner
Fett 38,1 gram
Karbohydrater 1,8 gram
Kostfiber 0 gram