Lakserullader


Ingredienser

  • 200 g røkelaks
  • 1 dl Creme Fraiche
  • 200 g kremost med urter
  • fersk basilikum
  • gressløk
  • fersk grovkvernet pepper

Tid

40 min


Antall porsjoner

4


Slik gjør du

Hakk ønsket mengde fersk basilikum. Så legger du laksen tett på plastfolie. Bland ost og Creme Fraiche. Smør osteblandingen på laksen. 

Dryss på krydder og urter.

 

Lag en rull av laksen ved hjelp av plastfolien. Denne lar du ligge i frysen i 30 minutter.

Fjern folien, skjær ruladen i ca 1/2-1 cm tykke skiver. Pynt med litt gressløk, og ta på nykvernet pepper.

 

Tips! Erstatt røkelaks med rå laks av sashimi kvalitet som du kutter i løvtynne skiver. 



Visste du at?

.... Du kan lage denne oppskriften paleo ved å ta bort osten og bruke annet spennende fyll? F. Eks kan du fylle laksen med pesto, noen drypp god balsamico eddik, kald sennepssaus eller urtemajones. 




Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1231 kcal
Proteiner 60,6 proteiner
Fett 105,4 gram
Karbohydrater 9,9 gram
Pr. porsjon
Kalorier 307,75 kcal
Proteiner 15,15 proteiner
Fett 26,35 gram
Karbohydrater 2,47 gram