Lavkarbo Surkål
Ingredienser
- 1 kg kålhode
- 3 ts tagatesse
- 3 ss eddik 7 %
- 1 ts karve
- 1 ts salt
- 100 g 1 servering
Tid
60 min
Antall porsjoner
10
Slik gjør du
Kutt kålen i tynne strimler. Er de lange del de opp. Hell vannet i gryten, legg lagvis med kål, salt og karve. La det koke i ca 45 min, pass på så ikke vannet fordamper, event fyll på.
Bland eddik og søtstoff og rør godt sammen, og hell dette over kålen.
La det stå og småputre, gjerne ett par timer.
Visste du at?
Hvis du har lyst å styrke immunforsvaret og hjelpe fordøyelsen din, så bør du lage deg en stor porsjon med Sauerkraut eller annen fermentert mat? Supersunt!
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 369,2 | kcal |
Proteiner | 26,4 | proteiner |
Fett | 1,3 | gram |
Karbohydrater | 65,0 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 36,92 | kcal |
Proteiner | 2,64 | proteiner |
Fett | 0,13 | gram |
Karbohydrater | 6,5 | gram |