Lettsaltet torsk


Ingredienser

  • 2 stk lettsaltet torsk

Tid

20 min


Antall porsjoner

1


annonse

Vinn over søtsuget!

Last ned vår guide "Vinn over søtsuget" helt gratis med tips og oppskrifter som vil hjelpe:

 

Slik gjør du

Del fisken i passende serveringsstykker, ikke for små! Kok opp vann (uten salt) legg i fiskestykkene, de tykkeste først. Kok opp og la fisken trekke (trekk ev entuelt gryta vekk fra platen) i 7-8 min. Ta opp fisken legg den på et kjøkkenhåndkle på en tallerken, slik at overflødig vann trekkes ut før den legges på tallerken.

 

Tips! Smaker nydelig til sprøstekt bacon og sennep! Server på en seng av tomater og dampet spinat med havsalt og god kaldpresset olivenolje over. 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 150 kcal
Proteiner 36,2 proteiner
Fett 0,6 gram
Karbohydrater 0,0 gram
Pr. porsjon
Kalorier 150 kcal
Proteiner 36,2 proteiner
Fett 0,6 gram
Karbohydrater 0 gram