Ostelasagne


Ingredienser

  • 500 g kjøttdeig
  • 250 g ost i skiver
  • 300 g revet ost
  • 200 g philadelfia ost
  • 1 dl kremfløte
  • 400 g hakkede tomater
  • 1 stk løk
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Tid

45 min


Antall porsjoner

6


Slik gjør du

(Denne oppskriften finner du også i vår KICKSTART Ketosebok)

 

Stek kjøttdeig og løk brunt sammen med krydder.

Ha i en boks med hermetiske tomater gjerne med chili for ekstra smak, la dette koke sammen i pannen i 15 - 20 min.

Lag ostesaus av kremost og fløte som gies ett oppkok, legg kjøttdeig og ost lagvis i en ildfast form, avslutt med ostesaus til slutt og strø på reven ost på toppen.

 

Stek i ovn ca 20 min eller til osten på toppen er gyllen.

 

Tips! Bruk gjerne oregano, chilikrydder, spisskummin og koriander og cayennepepper i kjøttdeigen.

 

 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 3930 kcal
Proteiner 255,9 proteiner
Fett 308,8 gram
Karbohydrater 29,9 gram
Pr. porsjon
Kalorier 655 kcal
Proteiner 42,65 proteiner
Fett 51,47 gram
Karbohydrater 4,98 gram