Pasta


Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 125 g kremost
  • 50 g fiberhusk

Tid

min


Antall porsjoner

2


annonse

Vinn over søtsuget!

Last ned vår guide "Vinn over søtsuget" helt gratis med tips og oppskrifter som vil hjelpe:

 

Slik gjør du

 Sett ovnen på 150 grader.


Visp sammen egg, kremost og fiberhusk (jeg kjører det sammen i blenderen). La svelle i 10 minutter. Etter at røra har fått svelle skal den ha konsistens omtrent som vaniljekrem.

 

Det er stor forskjell på de ulike fiberhuskmerkene, og noen merker tykner deigen mer enn andre. Det kan derfor være lurt å holde litt igjen på fiberhusken (halvparten) første gangen du lager pastaen for å sjekke om du trenger mindre fiberhusk enn det som står i oppskriften.

 

Bre røra tynt utover på en bakepapirkledd stekeplate. Ta et nytt ark bakepapir og smør et tynt lag olivenolje på den ene siden. Legg dette bakepapiret med den oljedekte flaten ned mot eggeblandingen og bruk fingrene til å spre røra enda tynnere utover mellom de to lagene med bakepapir.

 

 Sett plata inn i ovnen, og la steke i 10 minutter.

 

 Når lavkarbopastaen er ferdig stekt kan du dra det øverste bakepapiret forsiktig av. La pastaleiven avkjøles før du drar den av det underste laget bakepapir.

 

 Rull pastaleiven til en rull som du kutter i passe tykke strimler. Hvis du vil ha lasagneplater, kutter du leiven opp i  passe store lasagneplater. Pastaen skal ikke koke, og er klar til å blandes med saus! 

 

Tips! Pastaen kan fryses! 

 

 

 
Visste du at?

Det er lurt å nyte pastaen sakte, særlig hvis du ikke er vant med å spise en del fiber. 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 665 kcal
Proteiner 35,6 proteiner
Fett 56,3 gram
Karbohydrater 4,5 gram
Pr. porsjon
Kalorier 332,5 kcal
Proteiner 17,8 proteiner
Fett 28,15 gram
Karbohydrater 2,25 gram