Pepperrotdressing


Ingredienser

  • 2 dl Seterrømme
  • 3 ss Revet pepperrot
  • 1 g Sukkererstatning. F.eks Sukrin melis (Smak til!)
  • 1 ts eddik/ sitronsaft av en halv sitron
  • Salt. Smak til

Tid

5 min


Antall porsjoner

4



Oppskriften kommer fra Foto: Matprat.no


Slik gjør du

Rør rømmen og smak til med saften av presset sitron/ eddik, sukkererstatning (Sukrin Melis knaser ikke)  og revet pepperrot. Vær forsiktig med pepperroten, smaken blir sterkere når kremen har stått en stund. Revet pepperrot kan eventuelt kjøpes på tube.

 

Tips! Lag en lekker pepperrotkrem til fest ved å blande inn 2 dl pisket kremfløte. 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 694,5 kcal
Proteiner 5 proteiner
Fett 70,4 gram
Karbohydrater 11,6 gram
Pr. porsjon
Kalorier 173,62 kcal
Proteiner 1,25 proteiner
Fett 17,6 gram
Karbohydrater 2,9 gram