Protein pitabrød


Ingredienser

  • 170 g Revet mild ost, gjerne Mozarella
  • 1 stk Egg
  • 12 g Pofiber (Helsekost)
  • 1 ts Bakepulver

Tid

15 min


Antall porsjoner

2



Oppskriften kommer fra ukjent


Slik gjør du

Slik gjør du:

Smelt ost i mikro til den er helt myk. Rør rundt.Visp inn egg og rør inn pofiber. Form to pitabrød av deigen og stek dem på 220 grader i ca 10 minutt. 

 

Pitabrød med kun 4 ingredienser, raske og enkle å lage, og gode på smak. Det gikk også fint å fylle dem. De inneholder svært lite karbohydrater, og mye protein, det er ost som er hovedingrediensen i disse.

 

protein pitabrød lakarbo pitabrød pita uten mel og gluten lavkarbobrød 3.jpg

Oi oi oi... Forventninger! Men vil de falle helt sammen?? Vil det være mulig å dele dem? 😌 

 

protein pitabrød lakarbo pitabrød pita uten mel og gluten lavkarbobrød 2.jpg

 Jepp 😄Her er de ferdig avkjølte og klar for å fylles..

 

Oppskriften er en enklere variant av den mer kjente FATHEAD deigen som er svært populær i lavkarbomiljøet. Jeg synes denne smaker minst like godt, har færre ingredienser, også liker jeg at den inneholder pofiber framfor nøttemel. (Pofiber får du kjøpt på helsekost)

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Pr. porsjon