Rekesalat


Ingredienser

  • 1 ts cayennepepper
  • 1 ts hvit pepper malt
  • 1 ts salt
  • 1 ts dijon sennep
  • 1 dl syltet agurk
  • 6 stk egg kokt
  • 320 g ekte majones (2 poser)
  • 400 g avrente reker i lake

Tid

15 min


Antall porsjoner

20


Slik gjør du

Kok eggene i ca 10 min og kutt i små biter. Klem kraften ut av rekene og bland i. Finhakk sylteagurkene i små biter.

Bland i resten av ingrediensene.

 

Tips! La den gjerne stå noen timer så smakene får satt seg.

 

 

 



Visste du at?

.... En porsjon er ca 50 gram.

 


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 3030,7 kcal
Proteiner 110 proteiner
Fett 141,3 gram
Karbohydrater 41,2 gram
Pr. porsjon
Kalorier 151,54 kcal
Proteiner 5,5 proteiner
Fett 7,07 gram
Karbohydrater 2,06 gram