Scampi-ris


Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 3 ts soyasaus
  • 150 g frosne erter
  • 4 stk babygulrøtter
  • 2 stk vårløk
  • 2 stk fedd hvitløk
  • 2 ts smør
  • 200 g rå blomkål
  • 150 g reker/ scampi

Tid

15 min


Antall porsjoner

6


Slik gjør du

Stek eller wok 1 teskje smør, hvitløk og den hvite delen av vårløken i 2 minutter på medium varme.

 

Tilsett blomkål, gulrøtter, og 1 ts smør. Stek, mens du rører konstant i 7 minutter.

 

Ha så i erter, reker og soyasaus. Stek videre mens du rører i 3-4 minutter til. Legg alle ingrediensene til side i woken og knus de to eggene. La dem steke litt og rør det så inn med resten av ingrediensene. La det steke 2-3 minutter til.

 

Pynt med grønn vårløk.

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 435,2 kcal
Proteiner 29,5 proteiner
Fett 21 gram
Karbohydrater 32,2 gram
Kostfiber 5,2 gram
Pr. porsjon
Kalorier 72,53 kcal
Proteiner 4,92 proteiner
Fett 3,5 gram
Karbohydrater 5,37 gram
Kostfiber 0,87 gram