Sellerirotsalat (Bedre enn potet!)


Ingredienser

  • 2 stk squash
  • 1 stk sellerirot
  • 1 stk boks seterrømme
  • 1 stk pose majones
  • smør til steking
  • 1 ss grov sennep
  • 1 ss HP saus (Kan droppes)
  • 2 ts eddik
  • Urtekrydder, grovkvernet pepper, havsalt, dill

Tid

20 min


Antall porsjoner

5


Slik gjør du

Kutt squash og sellerirot i terninger eller tynne staver.  Damp sellerirot terningene til de er nesten møre.

 

Squash surres i smør på middels varme. Tilsett Sellerirotterningene, og la dem surre sammen. Tilsett urtekrydder. Avkjøl.

 

 Bland rømme, majones, Eddik og HP saus. Bland inn de avkjølte grønnsakene. Smak til med salt, pepper og eddik. 

 

Tips! HP sausen er tatt med for smak. Den er verken særlig helsefremmende eller sukkerfri, så hvis du kjører en streng linje kan du fint droppe den! 





Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1993,8 kcal
Proteiner 20,4 proteiner
Fett 188,2 gram
Karbohydrater 47,2 gram
Pr. porsjon
Kalorier 398,76 kcal
Proteiner 4,08 proteiner
Fett 37,64 gram
Karbohydrater 9,44 gram