Sjokoladepudding


Ingredienser

  • 5 dl kokosmelk
  • 3 ss gelantinpulver
  • 3 ss kakaopulver
  • 1 ts espressopulver
  • vailjepulver etter smak
  • ønsket mengde søtning

Tid

10 min


Antall porsjoner

4



Oppskriften kommer fra Linn Spets


Slik gjør du

Varm opp alt sammen i en kjele til alt løser seg opp. Hell alt over  i en form eller i pene serveringsskåler, for så å sette kaldt. Det er lurt å tilsette søtningen litt etter litt mens du smaker slik at  det ikke blir for mye. Men husk også at søtsmaken vil avta noe når puddingen er kjøleskapskald.

Avkjøl gjerne i kjøleskap over natten, da får smakene satt seg ordentlig.

 

Tips! For å lage en luksus versjon, erstatt kakaopulveret og litt av kokosmelken med smeltet sjokolade.

Denne sjokoladepuddingen som er full av gode næringsstoffer smaker også nydelig som varm, fyldig kakao.

 

Visste du at?

.... Gelatin er protein som bygger opp hud, sener, ledd og brusk. Det er kjempe sunt og forebygger rynker. 

PS: Vil du ha supre tips mot søtsug og flere oppskrifter som er sunne å kose seg med, for hele familien? Meld deg på vårt nyhetsbrev i bunnen av siden, da får du vår guide "Vinn over søtsuget" 


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1192,5 kcal
Proteiner 28,3 proteiner
Fett 113,8 gram
Karbohydrater 16,3 gram
Kostfiber 12,9 gram
Pr. porsjon
Kalorier 298,12 kcal
Proteiner 7,07 proteiner
Fett 28,45 gram
Karbohydrater 4,07 gram
Kostfiber 3,22 gram