spicy fiskesuppe


Ingredienser

  • 1 stk salma lakseloin
  • 1 dl kokt blomkål
  • 1 ss purreløk
  • 1 dl fløte
  • 1 dl vann
  • 1 ts sort pepper
  • stk litt frisk dill
  • 1 ts salt
  • 0.5 stk chilipepper rød

Tid

25 min


Antall porsjoner

1



Oppskriften kommer fra http://gryslavkarbo.blogspot.no/2011/08/enkel-spicy-fiskesuppe.html


Slik gjør du

Del fisk og blomkål i biter. Ha så fisk, blomkål og purre i en kasserolle. Hell så i  fløte og vann,og gi det hele et oppkok.
Tilsett hakket chili og dill, rør om. Smak til med salt og pepper.
Serveres rykende varm i en stor kopp. Pynt gjerne med rømme og dill på toppen.


Tips! Dette er en genial måte å bruke middags rester fra i går på.

 

Visste du at?

 ...Du kan gjøre denne oppskriften paleo ved å ta bort fløte og heller bruke cashewnøttfløte eller kokosmelk?




Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 582,1 kcal
Proteiner 22,5 proteiner
Fett 52,2 gram
Karbohydrater 5,7 gram
Pr. porsjon
Kalorier 582,1 kcal
Proteiner 22,5 proteiner
Fett 52,2 gram
Karbohydrater 5,7 gram