Lavkarbo suksess

Hei ! Takk for gode råd og hjelp på veien til å bli kvitt søtsug og "sukkeravhengighet " 😊 Så mange flotte oppskrifter i universet. Oversiktelig og lettvint å finne fram i 👍 Og ikke minst vill jeg si takk til deg for raske svar på Mail og melding når jeg har lurt på noe ❤️ Terningkast 6 til vitauniverset!


Vi kan skreddersy en løsning som passer for akkurat deg! Ta kontakt med oss, så planlegger vi sammen


 

Av og til føles det som at en flat mage er fullstendig uoverkommelig. Og man orker rett og slett ikke å ta  tak. Det er jo stor forskjell på oss. Noen vil bare bli kvitt litt mage og få mer energi, mens noen vil ned mange kilo. Vi kan hjelpe til med begge deler. Vi gir deg kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål. Få masse energi, spis deg slank og frisk. Flat mage trenger ikke å bare være en drøm.

Les et lite knippe med utvalgte suksesshistorier her: 

 

Vita Univers er tuftet på ny forskning og omfattende egenerfaring. Vi vet at et kosthold med mindre karbohydrater er den mest behagelige og effektive metoden for å gå ned i vekt. Ikke velg vekk nydelig mat, spis til du er mett, få energi- OG gå ned i vekt. Vi hjelper deg. Du får alt du trenger i Vita Univers.

Mange har klart det. Det er ikke et liv i forsakelse og du trenger ikke å trene deg ihjel. 


 

 Linn, gründer av Vita Univers 2009/ 2015

ansikt før etter Vita univers Linn.jpg

 

Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Etter selv å ha fått et nytt liv med bedre helse og vektreduksjon ønsket jeg å samle all informasjonen jeg selv har savnet å få tak i på en enkel måte på en plattform. Med god hjelp av Pål Jåbekk som er medeier i konseptet og en solid støtte fra Innovasjon Norge har vi lagd Vita Univers. Pålitelig fagbasert kunnskap kombinert med effektiv erfaringskompetanse. 

Jeg gikk ned 30 kg på, hvor av de siste 20 var på ett år. Jeg var i mål til jul 2011. I 3 år holdt jeg vekta stabil, før den har gått litt opp og ned igjen. Jeg vet hvordan det er, og jeg vet hva som skal til for å endre livsstil og en ny vekt. Hvor krevende det kan være i perioder og hvordan alt går på skinner i andre. Jeg vet også hvor deilig det er å være full av energi og overskudd og å slippe konstant søtsug!

Det handler ikke bare om å gå ned. Trikset er å holde seg på en vekt man kan leve og trives med etterpå og samtidig føle at man har topp livskvalitet og man er fornøyd med seg selv.

 

 

 Gro var alltid sylslank:

Gro vil være anonym på grunn av sin jobb, men hun er ei kul dame i sin beste alder, rett rundt 40, 2 barn i skolealder, fra rogalandsområdet. Hun har vært superslank hele sitt liv. Hun har i sitt voksne liv fattet interesse for mat og helse. Hun har vært borti diverse vitamintilskudd, leser og googler oppskrifter og tar med seg tips og triks, og hun har brukt minimalt med sukker de siste årene, men er ikke panisk. Hun er altså opptatt av sunn mat og har på ingen måte anlegg for å legge på seg.

g ned i vekt med lavkarbo.png 

Likevel så snek det seg sakte men sikkert på noen kilo. På magen. Er det ikke typisk. Hun bestemte seg for å prøve akkurat oss. 

 

Hun logget seg inn i Vita Univers, og printet ut en kostholdsplan og handleliste. Jeg ga henne svar på på spørsmålene som hun hadde. "Hva skal jeg spise?" " Hva er de sunneste grønnsakene?" Og så videre. (Vårt undervisningsrom har en egen seksjon for vanlige spørsmål og svar, så her fikk hun svar på mye. Hun brukte også vår funksjon for å søke etter oppskrifter, leste kursartiklene og la inn sine mål og notater.)

 

Vi hjalp henne med hvordan hun kunne tilpasse maten til sin hverdag. Og hvis hun ble usikker på noe, eller følte seg trøtt og slapp, sånn helt akutt, så var det kun et lite tips fra meg som reddet ettermiddagen. 

 

Etter 2 uker fikk vi dette bildet:

"Jeg nærmer meg mål!" 

g ned i vekt med lavkarbo.jpg

 

På kun 2 uker har hun blitt kvitt den irriterende magen, hun opplever at mat er mye mindre stress i hverdagen, og hun har koset seg masse med deilig mat. Hun har fått kunnskapen og tipsene hun trenger, og hun har opplevd de gode effektene på kroppen. Og mannen tok det ikke lang tid å få med på laget.

 

Nå merker hun at kroppen spiller på lag. Og det er kun fordi hun har spist riktig mat! Hun har vært nøye på dette. Hun sa til meg: "Jeg trodde ikke dette skulle være så enkelt" Og det er enkelt. 

 

Huden har renset seg opp og hun stresser ikke lengre med ustabilt blodsukker. Hun sa til meg: "Jeg var så redd for å bli sulten når jeg tok i mot pasienter. Det er så utrolig pinlig hvis magen begynner å romle. Også blir jeg så skjelven hvis jeg får lavt blodsukker. Derfor spiser jeg gjerne en banan eller et lite måltid før konsultasjonen." 

Dette har vi ryddet opp i med å tilpasse kostholdet. 


 

 Les om hvordan Kirsit spiste seg smertefri med faste og lavkarbo/ steinalder diett

kirsti.png


 

Kjersti Romsaas Sundby: Skreddersydd hjelp!

"Den største motivasjonen var nok at det gikk så lett. Jeg nærmest satt i sofaen og spiste meg ned i vekt. I tillegg opp- levde jeg jo alle helsegevinstene som kom som perler på en snor, som bedre søvnkvalitet og økt energi, sier Kjersti.

 

Et nytt liv:

Hun gikk jevnlig til Dr Erik Hexeberg som er indremedisiner, den første tiden for å måle blodtrykket, sjekke stoffskiftet, blodsukkeret og kolesterolnivået. Resten av oppfølgingen fikk hun fra oss.

Verdiene endret seg gradvis til det bedre. Hyppige halsbetennelser glimtet til med sitt fravær, og den vonde åreknuten på leggen ble nærmest helt borte, og gjorde plutselig ikke vondt lenger.  

 

Her ser du oss i Norsk Ukeblad for en stund siden. Kjersti har fortsatt kontakt med oss, og alt går helt supert. Hun elsker kostholdet sitt, og holder vekta lett som bare det. 

Kjersti Romsaas Sundby og Linn Kristin Brænden livstilscoach Norsk ukeblad vita unviers, mindre.jpg
kjersti-romsaas-sundby-og-linn-kristin-braenden-slankecoach-vita-univers-mindre.jpg

 

 


 

 

Laila: Endelig i mål!
-30 kg med Vita Univers.jpeg-30 kg med Vita Univers 2.jpeg- 30 kg med Vita Univers 2.jpg-30 kg med Vita Univers.jpg

Laila har hatt en livsstilsreise som det står respekt av de siste årene! Mye har hun klart på egenhånd, men i høst da hun var klar til å gi opp, tok hun vårt kurs. Nå er hun i mål! Les hva hun skriver:

 

det første bildet som ga meg en oppvekker med tanke på hvor stor jeg var blitt. Itillegg til den ydmykelsen det var å oppdage at jeg kun passet EN bukse i skapet.Jeg har gått ned fra 87 kg til 68 kg og opp igjen til 70-72 kg. Her har jeg havnet på et platå hvor jeg har vært leeenge. Det viktigste er ikke å bli radmager men å holde meg STABIL. Å ha en fornøyd kropp. Ridebuksa har jeg enda og jeg lover det ser ganske annerledes ut nå - HURRA!!!

 

Idag viste vekta 65,8 kg!!! Dvs at jeg har gått ned 6,8 kg siden 10 august! :)  Jeg er så UTROLIG glad for at jeg endelig lykkes! At kroppen føles bedre enn noen sinne og at jeg endelig kan passe dongribuksene mine! Jeg planlegger å slutte med joggebukser den dagen vekta viser 65 kg. Da skal jeg begynne å gå med dongribukser på fritiden. Da er jeg klar for å vise frem mitt fantastiske resultat! Igjen; tusen takk for hjelpa underveis! Laila, Kristiansand


 

Lise: Ned 6 kg på 10 dager!
 
Lise 2 , Vita Univers.jpg
Lise 1 , Vita Univers.jpg
"Lise" fikk noen få konsultasjoner om hvordan hun skulle gå fram. Hun har fulgt rådene nøye og har fått fantastiske resultater. 

"Lise" spiste mye sunn mat, men gikk likevel opp i vekt over tid. Da hun fikk orden på blodsukkeret sitt og fikk tatt bort maten som kroppen hennes ikke tålte særlig bra, raste hun ned i vekt! Hun koser seg med masse grønnsaker, sunt protein og naturlig fett. Dama stråler! 
 
Det som er spesielt med "Lise" er nettopp det at hun spiste sunt i forhold til "folk flest", før hun la om. Dvs hun spiste veldig lite brød, hadde fokus på næringsstoffer, spiste nesten ikke meieriprodukter etc. Hun er over middels interessert i å spise sunt, og trodde hun spiste helt riktig. 
Nå koser hun seg med bringebær, masse grønnsaker osv og raser ned i vekt. Hun vil fortsatt ned 5 kg før hun har nådd målet sitt.            "Lise" Kristiansand

Mette: Jeg føler meg sett!

 

mette r.jpg
Vita Univers passer meg fordi jeg føler meg sett av Linn i denne store internettverden. Linn sine daglige tilbakemeldinger på SMS kom alltid når jeg trengte de som mest (tror hun er en liten trollkjerring..). Oppskriftene er gode, oversiktlige og lette å lage. Artiklene er informative og forstålige for oss vanlige dødlige. Prøv selv - du vil ikke angre.     
Mette, Lillehammer

Merete: Enkelt å orientere seg, grundig innføring og mange gode oppskrifter!

 

merete mordt, Vita Univers.jpg

 

Det jeg liker ved Vita Univers er at det gir alle oss som bestandig har slanket oss, prøvd alt av dietter gjennom hele livet men ikke fått det til, et supergodt alternativ for å lykkes.  

Nettsidene er oversiktlige og gjør at man enkelt orienterer seg i universet. Vita Univers gir en grundig innføring i de tre ulike diettene, og det er enkelt å velge den metoden som passer best for deg. 

Det å få personlig oppfølging, særlig i begynnelsen, er helt supert og gir motivasjon og uvurderlig hjelp.

Mange gode oppskrifter. Jeg er blitt veldig glad i mandelgrøten til frokost. Den er kjapp og enkel å lage, smaker godt og ligger lenge i magen så jeg ikke blir fort sulten. Jeg kan også anbefale kjøttmuffins og bounty hvis man trenger litt snacks. Merete (April 2015)

 

 


 

May: Forbedret hverdag og gode tips!

 

may.jpg

 

Et kosthold med mindre karbohydrater og mat laget fra bunnen av, med ekte og naturlige råvarer gjør underverker for min trivsel i egen kropp og hverdag! Når man kjemper "mot strømmen" av folk som tror at sunn og normal mat kommer i poser og har lange ingredienslister, er det godt å stå sammen med andre som også opplever en forbedret hverdag med et mer naturlig kosthold. Det får man inne på Vita Univers sammen med gode tips og oppskrifter. May 

 


 

 

Lise: "Godt å lese nyhetsbrevet ditt og se at du kan være slik at jeg kjenner meg igjen i problemer som oppstår underveis. Og supert at du snur det til å se det positive som har foregått og ikke stopper opp ved feilene".         Lise