vitajul

Få en VitaJul med oss: Vi gir deg sunn julekos som du kan spise med den beste samvittigheten. Last ned årets beste oppskrifter eller kjøp trilleklar deig til lakrisbomber og sjokoladebomber. Blodsukkeret påvirkes minimalt. Alt er uten sukker, uten frukt, uten mel og gluten.


Du kan laste ned heftet som PDF under bildet:

 

vita univers julekos, lavkarbo jul, lavkarbo julesnop, sunnere jul, sjokolade uten sukker, pepperkakekrydder

 

I heftet vårt "VitaJul" får du: Tips & råd til en sukker og melfri julebakst, oppskrift på "Sticky Fudge: Seig Paleo Peanøttfudge", Hotte Harissatrøfler, Brasiliansk drøm, vaniljetopper, pepperkakekuler og hjemmelagd pepperkakekrydder:

Last ned som PDF

 

Vi kan hjelpe deg med årets julebakst!

Vi har åpnet opp en pop-up butikk for bestilling av sunn, lavkarbo, paleo og veganske sjokoladebomber og lakrisbomber. Vi får utrolig mye skryt for disse, og det er kult at de er så utrolig gode men også sunne! For mer informasjon og bestilling, gå til bunnen av siden. 


sjokoladebomber lavkarbo paleo veganske,sunne energikuler, sunn julesnop, sunnere sjokolade, energibar uten sukker

Håper du liker våre tips og oppskrifter. Men det er slett ikke bare søtsaker vi er gode på. Vi er nemlig mest opptatt av rask og velsmakende hverdagsmat! Du kan lese mer om oss på www.vitaunivers.no Vi kjører ofte spennende kampanjer, så det er lurt å følge oss på nyhetsbrev

 

anbefaling, ned i vekt, kostholdsplan, ketose, ketogen diett, lavkarbo, paleo, steinalderdiett, vannfaste, periodisk faste.png, hjemmelagd pepperkakekrydder, lavkarbo jul

 

Vi praktiserer effektive karbohydrat reduserte metoder som vil hjelpe deg med å gå ned i vekt, miste søtsug og få energi og overskudd.

Har fått med meg mange viktige og gode innspill fra ditt vitaunivers.no. 
Takk for meg
Mvh
Randi
 

Bli med på vår julekalender:

Hver søndag fram til jul trekker vi en vinner som får 1 valgfri e-bok helt gratis! Denne uken vil alle som melder seg på skjemaet i bunnen av denne siden: www.vitafood.no bli med i trekningen. (Skjemaet fungerer på de aller fleste enheter. Hvis skjemaet ikke kommer opp hos deg, send en mail til post@vitaunivers.no, så blir du med) 

Vinneren kan velge mellom: "Ketose Kickstart", "Den Søte Koseboka", "Paleo Kickstart" eller "Faste- Nøkkelen til helse" (Verdi: Kr 179,-) Du kan lese mer om bøkene her: Vita Univers' bestselgende helsebøker

 

den søte koseboka uten sukker og mel. Lavkarbo jul, lavkarbo snop, lavkarbo kaker, sunnere kaker, kaker uten sukker, sjokolade uten sukker

Bestill våre populære, lekre og sunne sjokoladebomber og lakrisbomber: 

Viktig informasjon: 

Neste og siste produksjonsdag før jul for utsending pr post er tirsdag 12. 12. Da vil godsakene komme fram til deg før jul. Alle bestillinger som skal sendes i post før jul, må derfor kjøpes innen mandag 11.12. Du som kan hente bombene i Kristiansand eller Lillesand kan bestille fram til 18. 12. 

Deigen kan du enkelt rulle ut til en pølse, kutte den i biter og vende i coating. Eller du kan rulle kuler på 1-2-3. En porsjon er 100 gram og gir ca 10 kuler av god størrelse. 

 


 

  • Frakt pr bestilling koster kr 36,- Maks antall deiger pr bestilling er 3 deiger totalt. Hvis du vil ha flere enn disse 3, må du lage en ny bestilling. (Ny fraktkostnad tilkommer) 
  • Hvis du kan hente dem i Kristiansand eller Lillesand så slipper du fraktkostnadene

Deigen kan du enkelt rulle ut til en pølse, kutte den i biter og vende i coating. Eller du kan rulle kuler på 1-2-3. En porsjon er 100 gram- Ca 10 kuler av god størrelse.

Når du får deigen så bør du trille den ut samme dag. Deigen blir ikke dårlig, men for å bevare ferskheten og de gode smakene på best mulig måte, er det lurt å gjøre dette, for så å legge de i frysen- Hvis du ikke skal spise dem i løpet av få dager.