Få energi og helse!

Velkommen til vårt lille univers. VIl du endre livsstil? Vi vet. Det verste er når man tror man gjør alt riktig, men så får man likevel ikke resultater. Dette hjelper vi deg med å løse.
Vi vil gjerne vise deg at du ikke trenger viljestyrke. Du kan kose deg ned i vekt med lekker og enkel mat. Du kan spise deg mett. Du kan spise deg friskere, og du kan spise slik at du mister sug etter søtt og salt. Med Vita Univers som kart og kompass kommer du raskest mulig i mål uten omveier og rot på veien. 
🍴
Vårt lille univers passer for deg som vil få mer energi, bedre helse, motivasjon og inspirasjon. Hos oss får du kunnskapen du trenger samlet på en plass. 
Komplett KICKSTART KURS til KUN kr 249,- 

 

 

Quickstart med handleliste og essensielle tips, kostplaner, kurs og vår e- bok "Faste & Lavkarbo - No.1 Kickstart Suksess"+++

 

Les mer om innholdet her

🍴


lavkarbo mat ketose mat ketose kostplaner lavkarbo kostplaner ketoseguiden.jpg
🍴

 

 

Hei! Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Det er mine bilder du ser over her. Jeg har gått ned 30 kg ved hjelp av å endre kosthold. Jeg har fått masse energi, penere hud og spist meg fri fra høyt blodtrykk og svingende blodsukker. Strekkmerkene får jeg ikke bort, men de har gått fra å være traktorspor til å være tråklet søm. Jeg har fått et nytt liv, og det er derfor jeg har lagd Vita Univers. 

🍴

 

ned i vekt med ketose ned i vekt med lavkarbo kostplan ketose kostplan faste livsstilsendring.png

 

Vil du starte på din reise mot en varig livsstilsendring..

..men orker  ikke tanken på å "aldri skulle unne deg noe godt" hvis du vil gå ned i vekt, eller leve sunt?

 

Gjør som meg: Spis deg mett på lekker mat som gir deg maks fettforbrenning. Vi deler våre kunnskap slik at du også får energi og overskudd, du mister søtsug og får din naturlige vekt. Vita Univers er et håndarbeid som har blitt lagd over flere år, som vil gjøre din vei til mål raskere.Vi har kostplaner, kursartikler, ulike kostprogram og oppskrifter. Alt er samlet på en plass.

Jeg hadde gitt opp. Trøtt og energiløs med fedme og ingen tiltro til min egen viljestyrke og kropp. Det var bare ikke meningen at jeg skulle ha et normalt forhold til mat og en normal størrelse på kroppen. Dette trodde jeg i mange år.

 

 

Til jeg knakk koden.

Jeg fant ut at jeg ikke trengte viljestyrke. Det var til og med enkelt fordi det var så utrolig mye god mat. Mat som gjorde at jeg ikke fikk sug etter søtt. Mat som GA meg energi. Det fins altså måter å få kroppen til å lystre på. Raskt til og med. Derfor sier jeg at det er enkelt. Men det er likevel en vei å gå til en varig livsstilsendring og en stabil vekt over tid. Jeg har gått i alle fellene som mulig er, jeg har hatt vektsvingninger og jeg har manglet motivasjon i perioder. Jeg vet hvordan det er. 

Du trenger ikke å finne opp kruttet på nytt. I Vita Univers får du kunnskapen du trenger.  Derfor pleier jeg å si at med oss så får du kart og kompass- Slik at DU får den raskeste veien til mål.

 

Kjersti Romsaas Sundby: Suksess!

kjersti romsaas sundby.jpg

"Gikk ned over 20 kilo: Vita Univers ga meg de praktiske rådene og oppskriftene slik at hverdagen med ny mat ble enkel- Og resultatene kom raskt. Jeg er så utrolig fornøyd! Å bruke Vita Univers og å få medisinsk oppfølging av Dr. Hexebergs klinikk ga meg resultatene og tryggheten jeg trengte for å komme i mål. Jeg var bekymret for blant annet kolesterolet.

 Kjersti Romsaas Sundby

 

Vi anbefales av stadig flere leger, og samarbeider blant annet med Dr. Hexebergs Klinikk og Din Doktor

 

Hege gikk ned 5 kg på 8 uker- har gått ned over 12 kilo mens hun koste seg med god mat hele veien: 

 

 

Jeg anbefaler Vita Univers på det varmeste!

Selv om jeg ikke har benyttet meg av alle mulighetene på nettsidene, er kostholdsplanene gull! Det å få oppskrifter og handlelister var utslagsgivende for at jeg kastet meg på opplegget, og det har gjort hele prosessen utrolig enkel og morsom. I tillegg er oppskriftbanken gull, så den vet jeg ikke helt hvordan jeg skal klare meg uten. Jeg koser meg med masse god mat med verdens beste samvittighet. For å toppe det hele har jeg lært masse underveis i kurset, og som følge av det har jeg inspirert flere av mine venninner til å ta tak også, det er gøy! Hege Johannesen

🍴

"Jeg er veldig fornøyd med tilbudet dere gir. Flott og nyttig med fagartikler i tillegg til kostplaner og gode oppskrifter - Også har jeg gått ned 6,5 kg på 5 uker 😄😄😄" Kristin

🍴

"Jeg ble ikke tatt seriøst. For alle har jo vondt et sted, ikke sant? Men det er jo ingen tvil! Vil du holde deg frisk så spiser du riktig mat. Spis hvordan du vil- Men da må du også godta å ha det vondt! Jeg vil ikke ha det vondt. Og jeg merker en utrolig forskjell skal jeg si deg! Tusen takk, Linn" Kirsti

 


 

 

Typiske effekter våre kunder opplever:

 • Færre betennelses symptomer i kroppen- F. eks bedring av Fibromyalgi
 • Bedre hormonbalanse- F. eks Mindre plager med overgangsalder og bedre hud
 • Bedring av mage/ tarm problemer
 • Bedre mattoleranse
 • Apetittregulering: Ingen blodsukkerstigning- Kan stole på kroppens sult- og metthetssignaler
 • Vektregulering
 • Overskudd og energi, glede og mestring

 

Mange tror at fagkunnskap = ekspertise. Men ekspertise er avhengig av erfaring for å få resultater. Det har vi. Både fra egen kropp og alle vi har hjulpet til suksess, Vi hjelper deg så det blir enkelt å starte og enkelt å fortsette. Vårt mål er at du skal få mer energi og overskudd. - Og en vekt som passer for deg. Ved å gi kroppen gode byggesteiner vil den bygge deg en sterk kropp som vil den vare lenge -Og du vil få økt livskvalitet. Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på DITT lag. Da får du energi- Og du mister ekstra fett.

  

 

Du trenger ikke å gå sulten, plages av søtsug eller spise kjedelig. Enkle grep gir deg spennende mat slik at du får resultater på den raskeste og mest behagelige måten. Det er til og med rom for ekstra kos. Vi har tipsene :) 

 

Er det på tide å vinne kampen? Vi kan hjelpe deg på flere måter:

Hvis du har behov for tett oppfølging og en individuell plan passer vårt "1 til 1" program for deg: 

Vi har et dyktig fagteam og du velger hvem du vil ha konsultasjon med.  

 

guruene i vita univers.png

Gunn- Karin Sakariassen, Gründer og erfaringsekspert Linn Kristin Brænden, Anita Breivold og Linn Spets - Les mer om Vita Univers her

Tilbud: KUN kr 699,- Vil du vite mer?

 

Ja takk.jpg

-

Komplett KICKSTART KURS til KUN kr 249,- 

Last ned: 

 • 1 lavkarbo og 1 ketose kostplan
 • Komplett lavkarbokurs

 

+ BONUS:

 • Få inspirasjon med å gjøre enkle søk i vår store oppskriftsdatabase. Oppskriftene har utregnet næringsinnhold (300+) 
 • Artikler, e-hefter (F.eks Eggfaste) Spørsmål og svar, Motivasjonsguide med mer
 • Du får tilgang til plattformen i 1 uke. Mange vil ha tilgang til Vita  Univers lengre enn dette.  For kun kr 49,- pr uke får du nye kursartikler og kostplaner hver uke. Si opp når du vil, det er enkelt og ingen bindingstid. (Alle tidligere medlemmer kan sende en mail til post@vitaunivers og reaktivere medlemmskapet til kr 49,- pr uke) 

Få lisstilen du ønsker deg: